Ervaringen van cliënten Anne-marie jaar

Anne-Marie, 56 jaar

Een aantal jaren geleden wist ik niet wat er met mij aan de hand was. Altijd als eerste ziek, geen weerstand, lichamelijke klachten er leek geen einde aan te komen.

Willemien Fokke, mijn fysiotherapeute en nu coach,  behandelde mij voor gewrichtsklachten en stuurde mij door naar de huisarts, omdat ze mij van een Burn-out verdacht. Voor behandeling wilde ik graag naar Willemien. Ik kende haar als een wijze, invoelende en kundige vrouw waar ik alle vertrouwen in had.

Het toeval wilde dat ze in deze periode ook haar Master heeft gehaald als psychosomatisch fysiotherapeute. 

Gedurende deze periode hebben we samen aan mij gewerkt. Het was hard werken, met een traan maar ook zeker met een lach. Ze heeft  me mijn grenzen weer laten opzoeken. Ze waren spoorloos verdwenen. Belasting, belastbaarheid, balans …3 B´s om goed te onthouden. Mijn sterke punten, en ook mijn valkuilen zijn uitgebreid aan de orde gekomen. Geloven in en vertrouwen op mezelf zijn terug, ik werk weer en kan m’n grenzen nu voelen en meestal ook wel respecteren. Zo af en toe ga ik nog voor `onderhoud` terug. De puntjes weer even op de i.